Web mySiyaset
ANASAYFA  
STK & PARTİNİZİN ÜLKE/İL/İLÇE FORUMLARINDA YAZIŞMAK İÇİN SEÇİM YAPINIZ FORUM ANASAYFA - ÜYE OL 

E-Posta: Şifre:

Forum Anasayfa > GÜNCEL SİYASİ KONULARIN TARTIŞILDIĞI FORUMLAR > ''BENİM MİLLETİM BU ÜLKEDE KÜFÜRBAZDAN BAŞBAKAN YAPMAZ'' ( Sayfa:1)

# ''BENİM MİLLETİM BU ÜLKEDE KÜFÜRBAZDAN BAŞBAKAN YAPMAZ'' Soran
TEVBE: 77. Allah’a verdikleri sözü tutmadıkları ve YALAN söyledikleri için o da kalplerine, kendisiyle karşılaşacakları güne kadar (sürecek) bir nifak soktu. HATAYDA AKP MİTİNGİ, BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN KONUŞUYOR: Şimdi başka bir aşamaya geldiler. Başka bir kampanya başlattılar. Birkez daha ezberlerini ortaya dökmeye başladılar. Şu Sayın Baykal ne diyor çokenteresan. Diyor ki ’Telefonlarımız dinleniyor’. Çok daha çirkin olanı şu, diyor ki ’telefonlarda normal bir hükümete eleştiriler yapılır, hakaretler yapılır,hatta küfür de edilir’. Hatta daha da ileri gidiyor. ’Ya’diyor, ’Ağız tadıyla birbirimize küfür edemiyoruz’. Kim diyor bunu? Ana muhalefetin lideri. Yazıklar olsun. SEN BENİM MİLLETİME KÜFÜR ETME DERSİMİ VERİYORSUN? YOKSA BENİM MİLLETİMİ KÜFÜRBAZ OLMAKLA MI NİTELİYORSUN?AYNAYA BAK AYNAYA...KİM OLDUĞUN ORTAYA ÇIKTI.((BENİM MİLLETİM BU ÜLKEDE KÜFÜRBAZDAN BAŞBAKAN YAPMAZ.KÜFÜRBAZA DA PRİM VERMEZ.))) Erdoğan, Samsun'da Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tüneli Geçiş Yolu’nu da hizmete açtı. İŞTE BAŞBAKAN İLE GÖREVLİ ARASINDAKİ DİYALOG: Erdoğan: Şimdi sizleri şuradaki megaboarddan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz. Görevli: Bağlantı yok efendim. Erdoğan: Nasıl yok ya? Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim Erdoğan: Niye yok, olur mu öyle şey ya? ŞİMDİ KÜFÜR ETTİRECEKSİNİZ BANA... YAV BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUM, EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ KÜFÜRE PRİM VERMİYOR, KÜFÜRBAZDAN BAŞBAKAN YAPMIYOR! HAYIRLI OLSUN...

396 kere okundu.

Bayraktar
08.03.2009 00:21:38
Kişisel Resim
Ziyaretçi

Hiç cevap verilmemiş.

CEVAP VER

ANASAYFA  
© 2007-2008 mySiyaset 'in Tüm hakları saklıdır.  mySiyaset tarafsız bir platformdur.
kurumsal işbirliklerimiz
cnn iha
mySiyaset Forum sayfaları (2007 - 2010) - İletişim
Forum Site Haritası
6,298828E-02